Bejelentés


Surján-Kapos Völgye VT Izgalmas Zselici vadászatok


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Kedves Látogató! A Zselicség észak-keleti szegletében 7357 hektáron gazdálkodik vadásztársaságunk. A Szentbalázs központú társaság a természet- és vadászat kedvelők közreműködésével 2006-ban jött létre.

Honlapunk segítségével invitáljuk Önt, tegyen kirándulást, vadásszon nálunk, ismerkedjen meg e dombvidék gyönyörű természetes környezetével és élvezze az itt élő emberek vendégszeretetét.

Sárhegyi Ottó elnök


Hírek
Vadásznap Szentbalázs

Már 5. alkalomból, 2012 június 23-án került megrendezésre a Szentbalázsi halastónál vadásztársaságunk vadásznapja. Elnökünk megnyitója után indult a vadászok főzőversenye, melyen 6 vadásztársunk készített vadételeket. Legkiemelkedőbb vaddisznó pörköltet Ficsór János prezentálta ezzel a zsúri elismerését elnyerve első helyezést ért el. Vadászaink saját készítésű borai is mustrára kerültek. Ebben az évben Vágvölgyi Ottó olaszrizling borával vitte a prímet. A vadász vetélkedőn elméletben és légpuska lövészetben mérték össze tudásukat. Az értékes fődíj sok vadásztársunkat bírt nevezésre, mivel a tavalyi évhez hasonlóan most is egy 300 gramm trófea súlyú őzbak elejtése volt az első helyezett ajándéka, melyet Fenyvesi István nyerte el. Vadásztársaink és családjaik kellemesen kikapcsolódhattak és egy igazán hangulatos, baráti napot tölthettek el, csodálatos környezetben.

tovább >>Szavazás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!